Vychází dubnové číslo krajského měsíčníku

22. 03. 2024

Další vydání měsíčníku Olomouckého kraje je na světě. Jeho hlavním tématem je životní prostředí. Co se v čísle dozvíte? Například to, jak kraj pečuje o přírodu ve svých regionech, jak se vyvíjí projekt Odpady Olomouckého kraje nebo co v kraji potřebuje větší ochranu. Konkrétní projekty a možnosti podpory přibližuje, v rozhovoru na straně tři, krajský radní pro tuto oblast Martin Šmída.

Připraveny jsou pro vás i další důležité informace. Dočtete se například o tom, které učitele hejtmanství ocenilo titulem Učitel roku, kolik nových záchranek máme v kraji nebo kam se přestěhují další klienti z Nových Zámků. Na straně devět si můžete přečíst rozhovor s Ondřejem Černým, ředitelem divize EFG Logistics, který představil, jak funguje bioplynová stanice v Rapotíně, která je jednou z nejmodernějších - elektřinu totiž vyrábí například z prošlých potravin.

Pro zdatné luštitele jsme připravili tradiční sudoku a křížovku. Nechybí ani zajímavá anketa a pravidelné cestovatelské tipy – tentokrát vás pozveme na křížovou cestu do Mladějovic.

MOK - 4 - 2024
Soubor typu pdfměsíčník - duben 2024(3,7 MB)stáhnout


Poslední změna 18. 04. 2024 11:24:26