"Senioři bez hranic 2015" po čtvrté nabízí seniorům prázdninové akce

30. 06. 2015

Street dance, jízdu na in-line bruslích, lezení v lanovém centru, bowling, jízdu na koloběžce, zajímavou hru GO a řadu dalších aktivit si mohou v červenci a srpnu zdarma vyzkoušet senioři z Olomoucka.

Slavnostní zahajovací den čtvrtého ročníku projektu „Senioři bez hranic 2015“ v sobotu 27. 6. odstartoval za účasti Yvony Kubjátové, náměstkyně hejtmana Olomouckého kraje, a Ladislava Šnevajse, náměstka primátora statutárního města Olomouce, dvouměsíční nabídku aktivit pro seniory 55+.  „Senioři mohou také poznat zázemí bowlingových drah i kamerového systému Městské policie Olomouc a prohlédnout si olomouckou radnici,“ říká autorka a koordinátorka tohoto výjimečného projektu Milada Šnajdrová. Jak dodává, v nabídce jsou také semináře zájmového vzdělávání, seznámení s Univerzitou třetího věku, výuka street dance, nordic-walking a další moderní pohybové aktivity, spotřebitelská poradna nebo naučné vycházky. Akce se budou konat na různých místech Olomouce po celou dobu prázdnin, jejich přehled je na www.senioribezhranic.cz a na tištěných kalendářích, které senioři najdou mimo jiné i v Infomačním centru.

Letošní ročník se koná pod záštitou Yvony Kubjátové, náměstkyně hejtmana Olomouckého kraje, a Antonína Staňka, primátora Statutárního města Olomouce. Mediálním partnerem je Český rozhlas Olomouc, Olomoucký deník, ZZIP a Moravský senior, partnery jsou Profit-Inzerce, restaurace Fontána, Univerzita třetího věku UPOL a Městská policie Olomouc. Projekt částečně financuje Statutární město Olomouc a Olomoucký kraj.

V minulých ročnících se aktivit účastnilo vždy více než 600 spokojených seniorů, mnozí pak vyzkoušené aktivity navštěvovali i v průběhu školního roku.

Senioři bez hranic 2015 - zahájení 27. 6.
Senioři bez hranic 2015 - zahájení 27. 6.
Senioři bez hranic 2015 - zahájení 27. 6.
Senioři bez hranic 2015 - zahájení 27. 6.
Senioři bez hranic 2015 - zahájení 27. 6.


Poslední změna 30. 06. 2015 09:38:23