Seminář představí nanotechnologie ve veterinární a humánní medicíně

04. 12. 2014

Ve středu 10. prosince proběhne v prostorách Olomouckého kraje informační seminář o zajímavých aplikacích nanotechnologií ve veterinární a humánní medicíně. Akci za podpory kraje pořádá Český nanotechnologický klastr a záštitu nad ní poskytl náměstek hejtmana pro oblast regionálního rozvoje a územního plánování Pavel Šoltys.

Cílem semináře je informovat odbornou i laickou veřejnost o nejmodernějších technologiích a nových materiálech v oblasti nanotechnologií. Účelem popularizace nanotechnologií je ukázat jejich využívání v praxi a inspirovat tak podnikatele k pořízení moderních a špičkových technologií.

Každý z účastníků obdrží vzorky přípravků se stříbrem a další propagační materiály. Jeden vylosovaný účastník obdrží cihličku investičního stříbra jako symbol použité účinné látky a jako drobnou investici do budoucna.

Vzhledem k významu přednášených témat byl seminář zařazen Českou lékařskou komorou do programu celoživotního vzdělávání lékárníků.

V případě zájmu o účast na semináři se registrujte na e-mail: seminar@nanoklastr.cz, počet účastníků je omezen. Účast na semináři je bezplatná. Program semináře můžete najít pod tímto článkem.

Soubor typu .pdfPozvánka(143,6 kB)stáhnout


Poslední změna 04. 12. 2014 11:32:04