Nové kurzy sociální rehabilitace Restart

16. 01. 2015

S námi můžete začít znovu!

Zdravotní znevýhodnění (tělesné postižení, duševní onemocnění, chronické onemocnění) Vám nemusí bránit žít naplno a samostatně. V rámci služby sociální rehabilitace Restart zdarma nabízíme pomoc dospělým osobám se zdravotním znevýhodněním, které se nacházejí v nepříznivé sociální situaci, hledají vhodné bydlení, chtějí získat znalosti a dovednosti pro nové zaměstnání a informace pro svou nezávislost. Službu poskytujeme formou osobních konzultací se sociálním pracovníkem, v případě zájmu psychologem, a vzdělávacích kurzů.

Na období únor – červen 2015 připravujeme další sérii kurzů pro uživatele služby. Jedná se o kurz anglického jazyka pro začátečníky, kurz německého jazyka pro začátečníky, kurz základů obsluhy osobního počítače, kurz obsluhy osobního počítače (kurz pro pokročilé), job klub (sociálně-pracovní dovednosti), kurz komunikačních dovedností

V případě zájmu či jakýchkoli dotazů se na nás obraťte na tel.: 736 447 248 nebo e-mailu: restart@internetporadna.cz

Více informací zde.

Službu sociální rehabilitace Restart Vám můžeme zdarma poskytnout díky finanční podpoře města Olomouce, Ministerstvu práce a sociálních věcí, Úřadu práce a Individuálnímu projektu Olomouckého kraje (Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky).


Poslední změna 16. 01. 2015 15:14:25