Krajské vyhlášení výsledků soutěže Zlatý erb 2024

01. 03. 2024

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Zlatý erb 2024 v Olomouckém kraji proběhne dne 11. 3. 2024 v kongresovém sále Krajského úřadu Olomouckého kraje.

Letošního ročníku, jehož hlavním tématem byla kybernetická bezpečnost, se zúčastnilo celkem 24 webových portálů měst a obcí. Automaticky byly hodnoceny weby obcí s rozšířenou působností. V kategorii obcí, které nejsou obcemi s rozšířenou působností, bylo hodnoceno 11 obcí.

Účastí v soutěži obec získá kvalitní posudek webových portálů a digitálních služeb. Získá tak přehled a expertní názor spolu s pohledem klientů – konzumentů informací z webových portálů a digitálních služeb.

Pořadatel každý ročník inovuje kritéria a jednotlivé ročníky se tak zaměřují na významná ICT témata. Cílem je, aby obce neustále své webové stránky inovovaly a reagovaly na aktuální požadavky digitalizace a legislativy.

Vítězové jednotlivých kategorií postoupí do celostátního kola. Výsledky budou oznámeny 13. 5. 2024 na slavnostním vyhlášení výsledků během konference ISSS v Hradci Králové.

Přehled hodnocených webových portálů obcí s rozšířenou působností:

Hranice, Jeseník, Konice, Lipník nad Bečvou, Litovel, Mohelnice, Olomouc, Prostějov, Přerov, Šternberk, Šumperk, Uničov, Zábřeh

Přehled hodnocených webových portálů obcí:

Bělkovice-Lašťany, Libina, Lipová-lázně, Loučná nad Desnou, Malá Morava, Moravský Beroun, Rapotín, Velká Bystřice, Velká Kraš, Velké Losiny, Zlaté Hory


Poslední změna 01. 03. 2024 10:24:16