Kraj podpoří zahraniční spolupráci

05. 05. 2014

Olomoucký kraj letos podpoří zahraniční spolupráci vypsáním druhého kola dotačního programu. Rada Olomouckého kraje na podporu rozvoje zahraničních vztahů vyčlenila v tomto kole částku 123 700 korun. Samospráva z nich bude přispívat pořadatelům zajímavých mezinárodních akcí zaměřených na školství a vědu, sport, kulturu, sociální a zdravotní péči, cestovní ruch a lázeňství.

Kraj bude na jednotlivé projekty přispívat maximálně částkou 30 tisíc korun. Podpoří přitom žádosti mající za cíl rozvíjet spolupráci s partnerskými regiony kraje. Těch je celkem devět. Patří k nim polské Opolské vojvodství, německý okres Würzburg, italská provincie Reggio Emilia a maďarská župa Baranya. Dále pak region Jižní Dánsko, srbská Autonomní oblast Vojvodina, ruská Kostromská oblast, region GRADD v americkém Kentucky a město Ganja v Ázerbájdžánu.

Termín podávání žádostí: do 31.5. 2014

Bližší informace naleznete na webových stránkách Olomouckého kraje zde nebo vám je poskytne Josef Tetera z Oddělení vnějších vztahů Krajského úřadu Olomouckého kraje na telefonu 585 508 828, případně emailu: j.tetera@kr-olomoucky.cz.


Poslední změna 05. 05. 2014 10:57:59