Jednání pracovních skupin RSK OK

16. 02. 2018

Pracovní skupiny Zaměstnanost, Vzdělávání a Sociální oblast RSK OK budou jednat v únoru a březnu.

Na programu budou mimo jiné informace z analýzy čerpání finančních prostředků z evropských zdrojů v Olomouckém kraji a informace o činnosti sekretariátu RSK OK a připravovaných akcích na rok 2018.

Pracovní skupina Zaměstnanost RSK OK bude diskutovat o aktivitách Teritoriálního paktu zaměstnanosti a vyslechne si informace o Regionální sektorové dohodě pro OK v oblasti textilního, oděvního, kožedělného a obuvnického průmyslu. Jednání proběhne ve středu 21. 2. 2018 v Olomouci.

Pracovní skupina Vzdělávání RSK OK se bude věnovat KAP Olomouckého kraje, vyslechne si prezentaci k zahájení projektu IKAP „Rovný přístup ke vzdělávání s ohledem na lepší uplatnitelnost na trhu práce" a seznámí se s aktuálním stavem přípravy MAP II a Implementace MAP. Jednání se uskuteční v pátek 23. 2. 2018 v Olomouci.

Pracovní skupina Sociální oblast RSK OK se bude na základě požadavků členů skupiny věnovat zejména problematice sociálního bydlení, ke které jsou připraveny dvě prezentace. Jednání bude v úterý 6. 3. 2018 v Olomouci.


Poslední změna 20. 02. 2018 17:04:22