V březnu se sejde Pracovní skupina Sociální oblast

23. 02. 2022

V úterý 1. března 2022 se v Olomouci uskuteční v pořadí desáté jednání Pracovní skupiny Sociální oblast Regionální stálé konference pro území Olomouckého kraje. Zástupci kraje, odboru sociálních věcí krajského úřadu, měst a obcí, neziskového sektoru, místních akčních skupin a ITI Olomoucké aglomerace budou jednat o podpoře sociální oblasti v rámci integrovaného nástroje ITI Olomoucké aglomerace.

Na pracovním jednání budou prezentovány aktuální informace z území aglomerace, dalším bodem programu bude projednávání deinstitucionalizace sociálních služeb v rámci Regionálního akčního plánu Olomouckého kraje.

Jednání povede pan Mgr. Ivo Slavotínek, 1. náměstek hejtmana Olomouckého kraje, který je předsedou této pracovní skupiny.

V případě, že z jednání vzejdou doporučení pro jednání Regionální stálé konference pro území Olomouckého kraje nebo Národní stálé konference, budou předány na Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky.

Další informace o Regionální stálé konferenci pro území Olomouckého kraje a jejích pracovních skupinách lze najít na stránkách www.olkraj.cz/partnerstvi a pro případné dotazy je k dispozici e-mailová adresa rsk@olkraj.cz

 


Poslední změna 23. 02. 2022 09:21:09