Souhrnná zpráva o realizaci projektu v Závěrečné monitorovací zprávě

31. 10. 2014

Vážení příjemci, níže uvádíme zprávu z ŘO OP VK týkající se Souhrnné zprávy o realizaci projektu v Závěrečné monitorovací zprávě.

Vážení příjemci,

dovolujeme si Vás upozornit na změny, které proběhly ve formuláři Závěrečné monitorovací zprávy v aplikaci Benefit7 od 1. 10. 2014.

Ve formuláři Závěrečné monitorovací zprávy naleznete novou záložku „Souhrnné informace o realizace“, která nahrazuje samostatnou přílohu podávanou současně s ZMZ s názvem „Souhrnné informace o realizaci projektu“.

V případě nově založené závěrečné monitorovací zprávy, je možné vyplnit novou záložku povinnými datovými poli nebo k zprávě dodat samostatnou přílohu „Souhrnné informace o realizaci projektu“ a do povinných datových polí dané záložky uvést „ Informace dodány ve zvláštní příloze Souhrnné informace o realizaci projektu“. Do 31. 10. 2014 je možné využít jednou ze dvou výše uvedených variant. Od 1.11.2014 již bude poskytovatel dotace vyžadovat pouze informace v benefitovém formuláři.

V případě závěrečné monitorovací zprávy ve stavu Vrácena k dopracování, aplikace Benefit7 vyžaduje doplnění těchto nových datových polí. Je tedy nutné buď překopírovat informace ze samostatné přílohy „Souhrnné informace o realizaci projektu“ do nové záložky a jejich datových polí nebo do povinných datových polí uvést „Informace dodány ve zvláštní příloze Souhrnné informace o realizaci projektu“. Opět i zde je možné využít jednu z dvou výše uvedených variant.

Postup vyplnění datových polí naleznete v příloze – Specifika Závěrečné monitorovací zprávy.

Z technických důvodů nebylo možné doplnit novou záložku do aplikace jiným způsobem. V případě dotazů technického charakteru prosím kontaktujete email help_opvk@msmt.cz

S pozdravem ŘO OP VK.

Soubor typu .pdfSpecifika Závěrečné monitorovací zprávy(478,7 kB)stáhnout


Poslední změna 31. 10. 2014 13:07:15