Dejte hlas svým favoritům. Začalo hlasování o ceny cestovního ruchu

07. 06. 2023

Hned z pěti kategorií mohou lidé vybírat během hlasování o ceny cestovního ruchu. Anketa už odstartovala na webu cenykraje.cz. Každý tak může dát hlas svému oblíbenému místu nebo třeba získat skvělý tip na blížící se letní dovolenou.

„Ceny kraje jsou poděkováním lidem, kteří v cestovním ruchu pracují. Zároveň jsou také důkazem toho, že Olomoucký kraj je krásná část naší země, kterou se vyplatí procestovat, a že je u nás pořád hodně míst, která můžeme objevovat – sami, s rodinou, pěšky nebo třeba na kole,“ uvedl Josef Suchánek, hejtman Olomouckého kraje.

Na webu najdou lidé přehled nominací, ze kterých mohou vybírat. Rozděleny jsou do kategorií Novinka cestovního ruchu, Nejlepší událost, Nejlepší místo bez bariér, Nejoblíbenější běžkařská trasa a Unikátní gastronomický zážitek.

„Do ankety dorazila spousta krásných tipů a nápadů. Všechny jsme zpracovali a ty nejlepší zařadili do vybraných kategorií. Děkuji všem lidem, kteří nominace zaslali i těm, kteří se teď pustí do hlasování,“ dodala Milada Sokolová, uvolněná členka Zastupitelstva Olomouckého kraje pro oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu.

Do ankety je možné se zapojit až do 18. srpna. Webové stránky jsou uzpůsobené tak, aby se bez potíží zobrazovaly také na mobilech – lidé tak mohou hlasovat přímo v terénu a třeba právě v okamžiku, kdy některou z nominovaných atraktivit navštíví.

ilustrační foto


Poslední změna 07. 06. 2023 12:46:13