Archiv aktualit

16.02.2024 - Podnikatelem roku Olomouckého kraje je firma BG7 global rodiny Brázdilů

Ocenění EY Podnikatel roku 2023 Olomouckého kraje bylo letos uděleno hned trojici podnikatelských osobností. Z rukou vedoucí partnerky EY Martiny Kneiflové a hejtmana Olomouckého kraje Josefa Suchánka si jej převzali Ladislav Brázdil a jeho synové Ladislav a Jiří. Jejich společnost BG7 global s. r. o. se zabývá vývojem a výrobou lehkých konstrukcí pro široké spektrum odvětví od automobilového průmyslu přes elektrotechniku až po vodohospodářství.

26.09.2023 - Olomoucký kraj hledá dalšího podnikatele roku

Odstartoval další, v pořadí už 18. ročník soutěže EY Podnikatel roku Olomouckého kraje. Zájemci se mohou hlásit do pátku 20. října, výsledky pak budou známé na jaře. Olomoucký kraj je bohatý na různorodá průmyslová odvětví, která jsou ve firmách vítězů zastoupena. Soutěž vyhlašuje společnost EY ve spolupráci s Olomouckým krajem.

10.02.2023 - Titul Podnikatel roku 2022 Olomouckého kraje získal muž, jehož firma nabízí lepší pohled na svět

Gerald Rausnitz, jehož firma Meopta Group působí v Přerově, získal titul EY Podnikatel roku 2022 Olomouckého kraje. Podnik zaměstnává 1 800 lidí a jeho tržby se předloni vyšplhaly na 3,6 miliardy korun. „Lepší pohled na svět“ – to je krédo, kterým se společnost při výrobě optiky řídí.

12.09.2022 - Šikovní podnikatelé mohou opět usilovat o prestižní ocenění

Společnost EY ve spolupráci s Olomouckým krajem vyhlašuje další ročník soutěže EY Podnikatel roku Olomouckého kraje. Zájemci se mohou hlásit do 21. října s tím, že výsledky se dozví příští rok na jaře. Nad akcí převzal záštitu hejtman Josef Suchánek.

09.02.2022 - Kraj má nové podnikatele roku. Ocenění míří na Hanou

Pod záštitou Josefa Suchánka, hejtmana Olomouckého kraje proběhlo v úterý 8. února vyhlášení šestnáctého ročníku soutěže EY Podnikatel roku 2021 Olomouckého kraje. Držiteli ocenění se stali Jiří Nesvadbík a Ladislav Vrána, jejichž žaluzie NEVA můžete najít na budovách po celém světě.