Setkání zástupců škol nezřizovaných Olomouckým krajem

V kongresovém sále Krajského úřadu Olomouckého kraje se ve středu 8. 11. 2023 sešli zástupci škol jiných zřizovatelů v kraji. Setkání zahájil RNDr. Aleš Jakubec, Ph.D., uvolněný člen Rady Olomouckého kraje a vedoucí odboru školství a mládeže Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA, který zároveň přednesl první příspěvek s aktuálními informacemi z OŠM a MŠMT v oblasti středního a vyššího odborného vzdělávání. Velmi intenzivně se řešila problematika přijímacího řízení a elektronických přihlášek na střední školy.

V další části programu získali účastníci informace k aktuální činnosti ČŠI ve školách a školských zařízeních od ředitele krajského inspektorátu ČŠI v Olomouci pana Mgr. Michala Hlaváčka.

Problémové vztahy mezi učiteli a žáky a další problémové chování na školách z pohledu postavení, úlohy a možností policie představil plk. Mgr. Jan Lisický, vedoucí odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.

Aktuální informace z realizace projektu KAP III a vize krajského akčního plánování a jeho implementace do budoucna představila RNDr. Bronislava Vláčilová, věcná manažerka projektu KAP III (OŠM).

Setkání se zúčastnili také další zástupci odboru školství a mládeže, kteří jsou s řediteli škol nezřizovaných krajem běžně v kontaktu. Setkání bylo uzavřeno diskusí k různým oblastem vzdělávání a vzdělávacího procesu.

Program, fotografie a prezentace k jednotlivým příspěvkům najdete níže. 

Soubor typu pptxMgr. Miroslav Gajdůšek, MBA, vedoucí odboru školství a mládeže (Přijímací řízení 2023)(247,4 kB)stáhnout
Soubor typu pptxMgr. Michal Hlaváček, ředitel krajského inspektorátu ČŠI(42,9 MB)stáhnout
Soubor typu pptxplk. Mgr. Jan Lisický, vedoucí odboru obecné kriminality, Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje(2,8 MB)stáhnout
Soubor typu pptxRNDr. Bronislava Vláčilová, věcná manažerka projektu KAP III (OŠM)(173 kB)stáhnout
Soubor typu pdfProgram pracovního setkání(558,7 kB)stáhnout
IMG_5444.JPG
IMG_5443.JPG
IMG_5441.JPG
IMG_5445.JPG
IMG_5446.JPG
IMG_5450.JPG


Poslední změna 14. 11. 2023 13:50:28