Podpora soutěží propagujících podnikatele (příjem žádostí 20.1. - 31.1.)

Cílem dotačního titulu Podpora soutěží propagujících podnikatele je podpora pořádání soutěží pro podnikatele, které vedou k aktivní propagace úspěšných malých a středních podnikatelů a začínajících podnikatelů z Olomouckého kraje, podpora podnikatelského ducha v Kraji, a s tím spojený celkový rozvoj podnikatelské aktivity v regionu.

V rámci tohoto dotačního titulu je možné žádat o dotaci na:

  1. pořádání soutěží pro podnikatele

VÁŽENÍ ŽADATELÉ, DOCHÁZÍ K TECHNICKÝM PROBLÉMŮM V „PORTÁLU KOMUNIKACE PRO OBČANY“. SPOLEČNOST GORDIC NA ODSTRANĚNÍ POTÍŽÍ NEUSTÁLE PRACUJE.

 VZHLEDEM K MOŽNÝM PROBLÉMŮM S VYPLŇOVÁNÍM ŽÁDOSTÍ O DOTACI JSME PŘIPRAVILI ALETERNATIVU FORMULÁŘE PRO DOTAČNÍ TITULY, KTERÝM KONČÍ TERMÍN PŘIJÍMÁNÍ ŽÁDOSTÍ DO 31. 1. 2017. ALTERNATIVNÍ FORMULÁŘE VYPLNÍTE V PROGAMU EXCEL.  SEZNAM DOTAČNÍCH TITULŮ S ODKAZEM NA STAŽENÍ ŽÁDOSTI DO KONKRÉTNÍHO DOTAČNÍHO TITULU NALEZNETE ZDE

Žádost o dotaci bude v portálu Komunikace pro občany přístupná v termínu příjímání žádostí. Cvičná žádost je v tomto portálu k dispozici již nyní.

Soubor typu pdfPravidla(648,2 kB)stáhnout
Soubor typu pdfVzorová smlouva - činnost(320,4 kB)stáhnout
Soubor typu pdfVzorová smlouva - akce(323 kB)stáhnout
Soubor typu pdfČestné prohlášení de minimis(229,8 kB)stáhnout
Soubor typu docxČestné prohlášení o nezměněné identifikaci žadatele(25,3 kB)stáhnout
Soubor typu xlsxPřehled schválených dotací DT1 Podpora soutěží propagujících podnikatele ROK 27. 3. 2017(11,3 kB)stáhnout


Poslední změna 24. 01. 2017 19:47:20