13_01_2 Dotace na činnost a akce spolků hasičů a pobočných spolků hasičů OK 2022 (příjem žádostí 14.1.-21.1.2022)

Název

13_01_2 Dotace na činnost a akce spolků hasičů a pobočných spolků hasičů OK 2022 (příjem žádostí 14.1.-21.1.2022)

AnotaceZ dotačního titulu Dotace na činnost spolků hasičů a pobočných spolků hasičů Olomouckého kraje 2022 je možné žádat o finanční podporu pouze na činnost nekomerčního, neziskového a obecně prospěšného charakteru v oblasti požární ochrany, zaměřené na podporu požárního sportu. Žadatelem může být pouze právnická osoba, kterou je spolek hasičů nebo pobočný spolek hasičů na krajské, okresní nebo profesionální úrovni (spolek příslušníků Hasičského záchranného sboru České republiky).
Termín příjmu žádostí14. 1. 2022–21. 1. 2022
Způsob podání žádostia) elektronicky emailem se zaručeným nebo kvalifikovaným elektronickým podpisem žadatele v souladu s čl. 3 část A odst. 7 na adresu: posta@olkraj.cz, nebo b) elektronicky datovou schránkou žadatele do datové schránky ID: qiabfmf se zaručeným nebo kvalifikovaným elektronickým podpisem v souladu s čl. 3 část A odst.7 (povinné pro obce) S každým žadatelem, který podal žádost tímto způsobem, bude Smlouva uzavírána elektronicky – viz čl. 1, odst. 15, nebo c) elektronicky datovou schránkou žadatele do datové schránky ID: qiabfmf – pro osoby, které nejsou veřejnoprávní podepisující, nebo d) osobním doručením nebo zasláním jednoho vytištěného a podepsaného originálu žádosti v listinné podobě na podatelnu Krajského úřadu Olomouckého kraje, Jeremenkova 1191/40a, 779 00 Olomouc, nebo e) zasláním elektronicky emailem na adresu: posta@olkraj.cz – sken žádosti ve formátu PDF, která byla vytištěna, podepsána a následně naskenována. Tento způsob podání žádosti nemohou využít veřejnoprávní podepisující. V případě schválení dotace je nutné originál žádosti o dotaci s vlastnoručním podpisem doložit poskytovateli nejpozději v den, kdy je poskytovateli doručena oboustranně podepsaná Smlouva. Nedoloží-li žadatel originál žádosti nejpozději v den doručení oboustranně podepsané Smlouvy poskytovateli, Smlouva zaniká. Nebo f) elektronicky prostřednictvím systému RAP s využitím elektronického podepsání v RAP. Způsob odeslání žádosti prostřednictvím RAP mohou použít pouze žadatelé, kteří nejsou veřejnoprávními podepisujícími. Žádost a odesílané dokumenty lze podepsat zaručeným nebo kvalifikovaným elektronickým podpisem.
Oprávnění žadatelé- Žadatelem může být pouze PRÁVICKÁ OSOBA, KTEROU JE SPOLEK HASIČŮ NEBO POBOČNÝ SPOLEK HASIČŮ NA KRAJSKÉ, OKRESNÍ NEBO PROFESIONÁLNÍ ÚROVNI (spolek příslušníků Hasičského záchranného sboru České republiky) a jejíž: I. sídlo se nachází v územním obvodu Olomouckého kraje, nebo II. sídlo se nenachází v územním obvodu Olomouckého kraje, ale výstupy navrhované činnosti budou realizovány v územním obvodu Olomouckého kraje, případně budou propagovat Olomoucký kraj mimo jeho územní působnost.
Termín seminářeTelefonická konzultace - (tel.: 585 505 247)
Místo semináře
PravidlaPravidla poskytování dotací z rozpočtu OK DT č. 13_01_2.pdf
Vzory smluvSmlouva činnost_2022_právnické_osoby.pdf
Žádost vzorŽádost_o_dotaci_2022.pdf
RAP – podání žádostihttps://www.olkraj.cz/portal/
Technická podporadotace@olkraj.cz

Ukončený dotační program/titul

VyhodnoceníUsnesení_příloha č. 01 -seznam žadatelů_DT_č_13_01_2_a.pdf
RAP – vyúčtováníhttps://www.olkraj.cz/portal/

Kontakty

Anna Juřenová

referent dotačních programů
Odbor kancelář hejtmana
oddělení krizového řízení
   585 508 247 a.jurenova@olkraj.cz
Jeremenkova 1191/40a, 77900 Olomouc, patro 6, kancelář: 619
Soubor typu pdfInformace k elektronickému vyúčtování dotací poskytnutých z rozpočtu OK v roce 2022_ČINNOST_ SDH(442,2 kB)stáhnout


Poslední změna 19. 08. 2022 08:41:51