03_01_01_Výstavba, dostavba, intenzifikace čistíren odpadních vod včetně kořenových čistíren odpadních vod a kanalizací (příjem žádostí 21.3. - 14.4.2022)

Název

03_01_01_Výstavba, dostavba, intenzifikace čistíren odpadních vod včetně kořenových čistíren odpadních vod a kanalizací

Anotace„Výstavba, dostavba, intezifikace a rekonstrukce čistíren odpadních vod včetně kořenových čistíren odpadních vod a kanalizací“ je možné žádat o finanční podporu zejména na tyto typy akcí: - výstavba, dostavba a intenzifikace ČOV včetně kořenových ČOV, kde po realizaci budou splněny ukazatele jakosti vypouštěné vyčištěné vody stanovené příslušným vodoprávním úřadem, - výstavba kanalizace spojená s výstavbou ČOV, - výstavba a dostavba kanalizace, za předpokladu, že odpadní vody budou odváděny a čištěny na již existující a kapacitně vyhovující ČOV.
Termín příjmu žádostí21.3. - 14.4.2022
Způsob podání žádostiZpůsob podávání žádostí o dotace je upraven v Zásadách a je pro všechny dotace stejný (čl. 3 část A odst. 4 Zásad) Žadatelé se do systému RAP přihlašují pomocí svého uživatelského jména a hesla, případně prostřednictvím elektronické identifikace (například použitím elektronického občanského průkazu, bankovní identity, NIA ID a jiné). Žadatelé vyplní a odešlou svou žádost v systému RAP, včetně povinných příloh, žadatelé, kteří budou odesílat žádost dle bodu a) – e) si následně stáhnou soubor PDF s podanou žádostí (odeslanými soubory) opatřenou PID (čárovým kódem) a ve stanovené lhůtě ji doručí poskytovateli jedním z následujících způsobů s tím, že mohou použít způsobů s tím, že obce mohou použít pouze způsob b): a) elektronicky emailem se zaručeným nebo kvalifikovaným elektronickým podpisem žadatele v souladu s čl. 3 část A odst. 7 na adresu: posta@olkraj.cz. S každým žadatelem, který podal žádost tímto způsobem, bude Smlouva uzavírána elektronicky – viz čl. 1, odst. 15, nebo c) elektronicky datovou schránkou žadatele do datové schránky ID: qiabfmf – pro osoby, které nejsou veřejnoprávní podepisující, nebo d) osobním doručením nebo zasláním jednoho vytištěného a podepsaného originálu žádosti v listinné podobě na podatelnu Krajského úřadu Olomouckého kraje, Jeremenkova 1191/40a, 779 00 Olomouc, nebo e) zasláním elektronicky emailem na adresu: posta@olkraj.cz – sken žádosti ve formátu PDF, která byla vytištěna, podepsána a následně naskenována. Tento způsob podání žádosti nemohou využít veřejnoprávní podepisující.
Oprávnění žadateléI. obec v územním obvodu Olomouckého kraje, o velikosti do 2 000 EO nebo i větší, pokud se akce realizuje v místní části do 2 000 EO a celkový počet EO obce je menší než 3 000. II. dobrovolný svazek obcí, který je registrován v souladu se zákonem o obcích a jehož sídlo se nachází v územním obvodu Olomouckého kraje, zajišťující akci pro obce velikosti do 2 000 EO nebo i větší, pokud se akce týká jejich místní části do 2 000 EO a celkový počet EO obce je menší než 3 000.
Termín semináře
Místo semináře
PravidlaPravidla DT č. 03_01_01 Výstavba ČOV a kanalizací.docx
Vzory smluvVzorové smlouvy Fond VH 2022.pdf
Žádost vzorFormulář žádosti DT č. 03_01_01.xlsx
RAP – podání žádostihttps://www.olkraj.cz/portal/
Technická podporadotace@olkraj.cz

Ukončený dotační program/titul

RAP – vyúčtováníhttps://www.olkraj.cz/portal/
Soubor typu pdfUsnesení_příloha č. 01 - DT 1 - návrh na poskytnutí dotace.pdf(745,1 kB)stáhnout


Poslední změna 04. 07. 2022 06:41:37