Vychází lednové číslo krajského měsíčníku

17. 01. 2023

První číslo měsíčníku Olomoucký kraj roku 2023 je na světě. Jeho hlavním tématem jsou investice. Kam zamíří peníze z krajského rozpočtu v letošním roce? Jaké rozpracované projekty budou dokončeny a které naopak začnou? To vše se dozvíte na stránkách tohoto vydání.

V novinách si můžete přečíst také o tom, kde se narodilo první miminko roku 2023, přišlo totiž na svět v Olomouckém kraji. Také vám vysvětlíme, co je to datová schránka a jak s ní pracovat.

O agendě Smart region, rozvoji informačních technologií a evropských projektech se rozpovídal Petr Lysek, radní Olomouckého kraje pro oblast investic a IT. Téma energetických úspor příspěvkových organizací přiblížil Jan Šafařík, náměstek hejtmana Olomouckého kraje pro regionální rozvoj.

Zjistíte také, které osobnosti z našeho kraje ocenil při příležitosti Mezinárodního dne osob se zdravotním postižením ministr zdravotnictví Vlastimil Válek, nebo co je to Family Point.

Ve sportovní rubrice se dočtete například o návštěvě stříbrných juniorských hokejistů v sídle kraje. Nechybí zajímavá anketa a pravidelné kulturní tipy.

MOK - 1 - 2023
Soubor typu pdfLeden 2023(2,2 MB)stáhnout


Poslední změna 18. 01. 2023 10:35:16