Veletrh plný informací pro podnikatele a firmy

03. 10. 2023

Ve středu 18. října 2023 se uskuteční v Olomouci Veletrh podpory podnikání a inovací pro firmy a podnikatele v Olomouckém kraji. Akci připravil Olomoucký kraj v rámci aktivit Regionální stálé konference pro území Olomouckého kraje (RSK OK) ve spolupráci s regionálními partnery.

Veletrh je určen pro zástupce podnikatelského sektoru z území Olomouckého kraje. Akce bude zahájena stručnými prezentacemi institucí nabízejících podporu pro firmy a podnikatelské subjekty: Agentura pro podnikání a inovace, CzechInvest, CzechTrade, Inovační centrum Olomouckého kraje, Krajská hospodářská komora Olomouckého kraje, Krajské sdružení NS MAS ČR Olomouckého kraje, OK Linka, Okresní hospodářská komora Olomouc, Olomoucký kraj, SPoint, Technologická agentura ČR, Úřad práce ČR a Vědeckotechnický park UPOL. Ve druhé části akce bude příležitost pro dotazy nebo individuální konzultace projektových záměrů se zástupci přítomných organizací.

Podrobnosti o akci, program a způsob přihlášení jsou uvedeny na pozvánce, více informací o vystupujících naleznete v jejich medailonku.

Seminář je jednou z akcí připravenou v rámci aktivit RSK OK. Další informace lze najít na stránkách www.olkraj.cz/partnerstvi a pro případné dotazy je k dispozici e-mailová adresa rsk@olkraj.cz

Pozvánka_Veletrh plný informací pro podnikatele a firmy
Soubor typu pdfPozvánka_Veletrh plný informací pro podnikatele a firmy(226,7 kB)stáhnout
Soubor typu pdfMedailonky prezentujících institucí(325,3 kB)stáhnout


Poslední změna 03. 10. 2023 12:33:10