Projekt Seznamte se s Interregem/Poznajcie Interreg

09.06.2021 - Pozvánka na divadelní představení pro děti

V průběhu měsíce června proběhne série čtyř divadelních představení pro děti s názvem Včelka Zoška na cestách, které organizuje Olomoucký kraj ve spolupráci s Opolským vojvodstvím v rámci mikroprojektu Seznamte se s Interregem v rámci Fondu mikroprojektů Euroregionu Praděd. Akce je pod záštitou Ing. Jana Šafaříka, MBA, náměstka hejtmana Olomouckého kraje. Vstup na představení je zdarma.

03.03.2020 - Pozvánka na divadelní představení pro děti - ZRUŠENO

Divadelní představení pro děti s názvem Včelka Zoška na cestách, které měl v sobotu 14. března 2020 pořádat Olomoucký kraj ve spolupráci s Opolským vojvodstvím v rámci mikroprojektu Seznamte se s Interregem v rámci Fondu mikroprojektů v Euroregionu Praděd v Šumperku a Olomouci, je z důvodu opatření nařízených v souvislosti s koronavirem ZRUŠENO.

05.08.2019 - Informace o projektu „Seznamte se s Interregem/Poznajcie Interreg” realizovaného v rámci Fondu mikroprojektů Euroregionu Praděd z prostředků Programu Interreg V-A Česká republika – Polsko

Euroregionální řídící výbor Euroregionu Praděd 30. května 2019 rozhodl o financování vlastního projektu Opolského vojvodství „Seznamte se s Interregem/Poznajcie Interreg”.


Poslední změna 09. 06. 2021 16:18:16