Přerov bude hostit konferenci ředitelů gymnázií

08. 09. 2021

Termín celostátní konference Asociace ředitelů gymnázií České republiky (AŘG ČR) se kvapem blíží. Letos se uskuteční v Olomouckém kraji, a to konkrétně v Přerově od 29. září do 1. října.

Zatímco loňský ročník třídenní akce musel být zrušen kvůli nepříznivé situaci v souvislosti s epidemií koronaviru, ten letošní slibuje pestrý program s účastí významných hostů. Pozvání přijali například zástupci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy v čele s ministrem Robertem Plagou a Cermatu. Za Olomoucký kraj vystoupí radní pro oblast školství Aleš Jakubec a vedoucí odboru školství a mládeže Miroslav Gajdůšek.

Konference každoročně nabízí příležitost k setkání ředitelů gymnázií z Čech, Moravy a Slezska, sdílení profesních zkušeností a seznámení s aktuálními tématy v oblasti školství.

Akci pořádá nepolitická profesní organizace Asociace ředitelů gymnázií České republiky, která vychází z klíčové úlohy gymnázií ve vzdělání národa i ze specifického postavení ředitelů gymnázií jako řídících pracovníků právních subjektů. Letošní ročník proběhne ve spolupráci s Gymnáziem Jakuba Škody Přerov.

Přerov bude hostit konferenci ředitelů gymnázií
Soubor typu docxKonference Asociace ředitelů gymnázií České republiky - program(51,1 kB)stáhnout
Soubor typu docxKonference Asociace ředitelů gymnázií České republiky - přihláška(2,4 MB)stáhnout


Poslední změna 08. 09. 2021 12:26:53