Podnikavá hlava 2023 - soutěž o nejleší ponikatelský záměr

Datum01. 03.-24. 05. 2023
Místo konáníOlomoucký kraj
WWWwww.podnikavahlava.cz
OrganizátorVědeckotechnický park UP v Olomouci

Univerzita Palackého v Olomouci opět hledá podnikavé hlavy! Máte „v hlavě“ záměr, který jste zatím nerealizovali na trhu nebo jej realizujete nejvýše 1 rok? Je vám více než 18 let? Nebo je vám méně než 18, ale máte někoho staršího, kdo se za vás v přihlášce zaručí? Tak vzhůru do toho!

Cílem soutěže Podnikavá hlava je podpořit začínající i zkušené podnikatele a ocenit nejlepší podnikatelský záměr Olomouckého kraje. Na vítěze čekají samozřejmě zajímavé výhry, ale i samotná účast v soutěži vás může naučit mnoho nového. Registrací získáte možnost zdarma absolvovat workshop Marketing a budování brandu během finále soutěže.

Ke tvorbě svého podnikatelského záměru můžete před přihlášením využít expertních konzultací našich odborných konzultantů ze strany VTP UP a Inovačního centra Olomouckého kraje. (Podmínky uvedeny v Pravidlech soutěže.)

Jak se přihlásit, se dozvíte v podrobných pravidlech soutěže. Aktuální dění sledujte na Facebooku i Instagramu. Inspirovat se můžete také vítězi minulých ročníků, kteří začínali stejně jako vy.

Soutěž v letošním roce získala záštitu náměstka hejtmana Olomouckého kraje Ing. Jana Šafaříka, MBA a rektora UP prof. MUDr. Martina Procházky, Ph.D.

230406_letakA4_Podnikava_hlava_2023_final (003).jpg


Poslední změna 13. 04. 2023 09:16:10