Kraj vyhlašuje další ročník Zlatého erbu

02. 03. 2022

Vesnice a města Olomouckého kraje se opět mohou ucházet o zisk Zlatého erbu. Soutěž o nejlepší webové stránky obcí se letos uskuteční už po čtyřiadvacáté. Vítězové krajského kola postupují do celostátního finále. Uzávěrka přihlášek je 14. března.

„Smyslem projektu je nejen porovnat kvalitu webových stránek, ale dát městům a obcím zpětnou vazbu, která je důležitá pro další zlepšování internetových služeb, a také inspirovat další obce k následování,“ uvedla radní pro oblast IT Zdeňka Dvořáková Kocourková.

Porota bude zvlášť hodnotit nejlepší webové stránky měst a obcí. Posoudí také nejpovedenější turistické prezentace a inovativní elektronické služby. Vloni zvítězily v kategorii měst Zlaté Hory, mezi vesnicemi bodovaly nejlépe Vikýřovice.

„Krajského kola soutěže Zlatý erb se mohou zúčastnit města a obce kraje se svými oficiálními webovými stránkami, elektronickými službami a turistickými webovými prezentacemi. Formulář přihlášky do soutěže je k dispozici na webové stránce soutěže zlatyerb.cz,“ dodala radní Dvořáková Kocourková.

Další ročník Zlatého erbu je tu. Na přihlášení máte už jenom pár dnů, archivní foto


Poslední změna 03. 03. 2022 12:26:05