Hledáme podnikatele roku. Značka: s poutavým příběhem

01. 10. 2020

Už patnáctý ročník soutěže EY Podnikatel roku Olomouckého kraje odstartoval v těchto dnech. Vítězem se může stát fyzická osoba, vlastník nebo spoluvlastník obchodní společnosti, který má rozhodující vliv na její řízení a který aktivně působí v jejím vedení. Tato společnost musí existovat minimálně dva roky a mít alespoň osm stálých zaměstnanců.

„Letošní rok je pro řadu podnikatelů asi nejtěžší, jaký si vůbec mohli představit. Podnikání je ale hlavně o překonávání překážek. Proto jsou také firmy i živnostníci hnací silou ekonomiky. V Olomouckém kraji se jim snažíme pomoci a letos to platí dvojnásob,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Nominovat podnikatele do soutěže může kdokoliv, nejlépe prostřednictvím nominačního formuláře na stránkách www.podnikatelroku.cz. Tam je k dispozici také přihláška pro podnikatele. Uzávěrka přihlášek i nominací je 21. října 2020.

V Olomouckém kraji jistě působí mnoho podnikatelů, kteří jsou úspěšní a mají byznys v genech. A přesně takové hledáme i v letošním roce,“ řekla Magdalena Souček, vedoucí partnerka EY v ČR a pro část střední a jihovýchodní Evropy.

Porota složená především z vítězů předcházejících ročníků se řídí mezinárodně platnými pravidly.

Soutěž je příležitostí také pro podnikatelské talenty, které soutěží v kategorii EY Začínající podnikatel roku. Další kategorií je EY Technologický podnikatel roku a také EY Společensky prospěšný podnikatel roku.

Jméno držitele titulu EY Podnikatel roku 2020 Olomouckého kraje zveřejní organizátoři v průběhu února příštího roku. Výsledky národního finále budou vyhlášeny 2. března 2021.

Petra Pohořská - vítězka EY Podnikatel roku 2019 Olomouckého kraje


Poslední změna 01. 10. 2020 11:21:32