Hanácké Woodstock & Bystřické pivní salón

Datum03. 08. 2019
Místo konáníZámecké náměstí, amfiteátr, Velká Bystřice
OrganizátorVelkobystřická kulturní společnost, o.s. a Radio Haná Skyrock

Velkobystřická kulturní společnost, o.s.  a Radio Haná Skyrock Vás zvou na 9. ročník rockového festivalu Hanácké Woodstock do Zámeckého parku a amfiteátru ve Velké Bystřici.

V rámci programu se návštěvníkům představí skupiny Stromboli, Michal Ambrož & Hudba Praha, Iron Maiden (revival Otrokovice), Hanz´ s fuckers, G.C.O, Katoda, Budoár staré dámy, Within the Garden. Moderuje Milan 105kg Krajčí.

Na Zámeckém náměstí (v zóně bez vstupenky) můžete navštívit Bystřické pivní salón, v nabídce bude více jak 24 druhů piv, jídla a pochutiny po celé odpoledne až zhruba do půlnoci.  Rockerům mladším 13 let vstup povolen pouze v doprovodu rodičů a zdarma. Za 7 zakoupených vstupenek získáte 1 zdarma. V 1.15 a ve 2.00 odjezd svozových autobusů směr Olomouc a Hlubočky z parkoviště u zámku. V zóně se vstupenkou (v oploceném areálu) stojany na zamčení kol – bez hlídání. Srdečně všechny zveme! Velká Bystřice žije mnohožánrovou kulturou a také rockový festival je jednou z procedur našich kulturních lázní, která osvěží průběh letošního léta!

Akce se koná od 13 – 24 hodin.

Hanácké Woodstock & Bystřické pivní salón


Poslední změna 01. 08. 2019 10:53:47