Burza práce a vzdělání v Přerově

Datum11. 10. 2022
Místo konáníHotel Jana (Koliby 2), Přerov
WWWwww.burzapav.cz
OrganizátorKontaktní pracoviště ÚP ČR v Přerově, Okresní hospodářská komora Přerov a Svaz průmyslu a dopravy ČR

V úterý 11. 10. 2022 proběhne Burza práce a vzdělání v Přerově, v Hotelu Jana (Koliby 2) od 9.00 do 16.00 hodin. Na její organizaci se spolupodílí Kontaktní pracoviště ÚP ČR v Přerově, Okresní hospodářská komora Přerov a Svaz průmyslu a dopravy ČR. Vstup a veškeré poradenství jsou zdarma.

Burza práce a vzdělání je určena všem, kteří se na vstup na trh práce teprve připravují, ale také těm, kteří hledají práci nebo uvažují o změně profese či vhodné rekvalifikaci.

Návštěvníci se dozvědí čerstvé informace z trhu práce. Veletržní formou se jim představí významní zaměstnavatelé z Přerovska a širokého okolí. Na místě budou i zástupci 10 středních a 2 vysokých škol s vazbou na přerovský region, o jejichž absolventy mají zaměstnavatelé největší zájem.

Žáci a studenti se mohou těšit i na vědomostní soutěž o atraktivní ceny, která bude probíhat přímo na stáncích vystavovatelů, Na příchozí budou čekat také různé zajímavé exponáty a praktické ukázky výroby a řemesel (tzv. Živá knihovna povolání). Chybět nebudou ani praktické workshopy zaměřené na techniku, polytechniku a podnikavost.

Největší novinkou burzy v Přerově bude přistavený kamion s mobilní učebnou pro výuku elektroniky, hydrauliky, pneumatiky a robotiky. Žáci budou mít příležitost vidět, zažít a zkusit si různé postupy a exponáty z těchto oborů. 

Burza práce a vzdělání v Přerově


Poslední změna 05. 10. 2022 14:22:45