Využijte znalosti a přístroje vysokých škol ve Vašich firmách

12. 09. 2016

Sdružení OK4Inovace ve spolupráci s Olomouckým krajem pořádá na přelomu září a října v sedmi městech Olomouckého kraje seminář pro podnikatele s názvem „Proč a jak efektivně navázat spolupráci s vysokou školou“.

Na seminářích se dozvíte proč a jak spolupracovat s vysokou školou, za jakých podmínek lze znalosti a přístroje využít k inovaci nebo vytvoření nových výrobků, služeb či procesů, jak najít vhodnou vysokou školu ke spolupráci a také informace o možnostech dotací na spolufinancování spolupráce s vysokou školou. Seminářem Vás budou provázet odborníci z Vědeckotechnického parku Univerzity Palackého v Olomouci, sdružení OK4inovace a Agentury pro podnikání a inovace. Na každém semináři budete mít také možnost individuálně konzultovat své dotazy v této oblasti.

Seminář je pořádán 21. 9. 2016 v Jeseníku a v Mohelnici, 22. 9. 2016 v Hranicích a v Prostějově, 11. 10. 2016 v Šumperku a 13. 10. 2016 v Olomouci a v Přerově. Pozvánku a bližší informace o místech a časech konání naleznete níže a také na www.akce4inovace.cz/udalost/roadshow, kde je možné se na seminář bezplatně zaregistrovat. Akce je pořádána v rámci projektu Smart Akcelerátor Olomouckého kraje.

 

 

                           

 

                                                                                                           

Soubor typu pdfPozvánka(2,5 MB)stáhnout


Poslední změna 12. 09. 2016 16:28:44