Veletrhy, prezentace Olomouckého kraje

Olomoucký kraj_Stavotech Olomouc_jarní etapa
Olomoucký kraj_Stavotech Olomouc_jarní etapa
Olomoucký kraj_Stavotech Olomouc_jarní etapa

Odbor strategického rozvoje kraje se každoročně prezentuje na veletrzích, mezi které patří jarní a podzimní etepa Stavotechu, který probíhá na Výstavišti Flora Olomouc, pavilon A.

Olomoucký kraj věnuje nemalou pozornost podpoře a rozvoji podnikání v regionu. Mezi aktivity v této oblasti patří navazování partnerství mezi podnikateli, profesními svazy, hospodářskými komorami, výzkumnými organizacemi, vysokými školami, neziskovými organizacemi a veřejnou správou v území.

Cílem prezentace je představit aktuální novinky v oblastech regionálního rozvoje, prezentovat vydané publikační materiály, seznámit veřejnost a návštěvníky s aktivitami v oblasti regionálního rozvoje, poskytovat konzultace pro návštěvníky těchto veletrhů.

V roce 2024 se Olomoucký kraj plánuje prezentovat na:

  • Stavotechu Olomouc, jarní etapa, 4. - 6. dubna 2024
  • Stavotechu Moderní dům Olomouc, 7. - 9. listopadu 2024

Olomoucký kraj se na veletrhu bude opětovně představovat jako "region vědy, inovací a high-tech oborů".

Na stánku se setkáte se zástupci Olomouckého kraje a dálě s partnery v oblastech regionálního rozvoje, mezi které patří Inovační centrum Olomouckého kraje nebo krajská hospodářská komora (okresní hospodářské komory), regionální kancelář agentury CzechInvest Olomouc, Svaz průmyslu a dopravy ČR, statutární město Olomouc a město Litovel.

 

 

Aktuality:

07.11.2023 - Prezentace Olomouckého kraje na podzimní etapě Stavotechu

Olomoucký kraj se představil na podzimní etapě 63. ročníku Stavotech – Moderní dům Olomouc. Ve svém stánku na olomouckém výstavišti Flora se představil Olomoucký kraj, spolu s jeho regionální partnery. Našimi partnery, zde na stánku, bylo například Inovační centrum Olomouckého kraje nebo krajská hospodářská komora. Prezentovala se i agentura CzechInvest, Svaz průmyslu a dopravy ČR, statutární město Olomouc a město Litovel.

Prezentace Olomouckého kraje na podzimní etapě Stavotechu

01.11.2023 - Olomoucký kraj a regionální partneři se opětovně představí na Stavotechu - Moderní dům Olomouc

Jak na úsporné využití energií, atraktivní dotační programy, zateplit střechu? Vše so dozvíte na 63. ročníku veletrhu Stavotech – Moderní dům Olomouc. Ve svém stánku na olomouckém výstavišti Flora se opětovně představí Olomoucký kraj a jeho regionální partneři.

Olomoucký kraj a regionální partneři se opětovně představí na Stavotechu - Moderní dům Olomouc

27.03.2023 - Stavotech lidem poradil, jak ušetřit

Tipy na úspory energií, diskuze s odborníky a profesionální poradenství, nejen to nabídl jarní Stavotech v Olomouci. Významný veletrh se tradičně uskutečnil na výstavišti Flora.

Stavotech lidem poradil, jak ušetřit

17.03.2023 - Na veletrhu Stavotech Olomouc se lidé dozvědí, jak uspořit v oblasti stavebnictví

Jak změnit způsob vytápění, zateplit nebo opravit střechu? Nejen v tom poradí lidem vystavující firmy a organizace na jarní etapě 63. ročníku veletrhu Stavotech Olomouc.

Na veletrhu Stavotech Olomouc se lidé dozvědí, jak uspořit v oblasti stavebnictví

Kontakty

Ing. Radovan Vašíček

referent podpory podnikání
Odbor strategického rozvoje kraje
oddělení regionálního rozvoje
   585 508 696 r.vasicek@olkraj.cz
Jeremenkova 1211/40b, 77900 Olomouc, patro 12, kancelář: 1206


Poslední změna 25. 03. 2024 11:16:23