V Přerově se předávala ocenění Pedagog Olomouckého kraje

01. 04. 2015

Nejlepších 15 učitelů z celého kraje si včera v Přerově z rukou hejtmana Jiřího Rozbořila převzalo ocenění Pedagog Olomouckého kraje. V letošním pátém ročníku bylo mezi nejlepšími v regionu deset žen a pět mužů. Cenu náměstka hejtmana Zdeňka Švece si za celoživotní přínos k rozvoji regionálního školství převzal učitel Radovan Langer.

„Už pátým rokem pokračuje Olomoucký kraj v oceňování nejlepších pedagogů. Profesi učitele považuji za jedno z nejtěžších povolání vůbec a myslím, že tato náročná a záslužná práce si zaslouží velké poděkování. Velice si všech oceněných vážím a doufám, že nadále budou se stejným zaujetím pokračovat ve své nelehké práci a zvyšovat tak kvalitu školství v našem kraji“, uvedl hejtman Jiří Rozbořil.

Nominace na ocenění podávají každoročně ředitelé škol a školských zařízení a členové Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Olomouckého kraje. Výběrová komise při výběru kandidátů zohledňovala především dlouhodobou nadstandardní práci, výrazný inovativní a kreativní přístup k výuce, mimořádnou odbornou, publikační a prezentační činnost a případné zapojení do specializovaných projektů.

Další snímky z akce naleznete v naší fotogalerii.

img-5822.jpg
img-5737.jpg
img-5769.jpg


Poslední změna 01. 04. 2015 11:05:19