Šikovní podnikatelé mohou opět usilovat o prestižní ocenění

12. 09. 2022

Společnost EY ve spolupráci s Olomouckým krajem vyhlašuje další ročník soutěže EY Podnikatel roku Olomouckého kraje. Zájemci se mohou hlásit do 21. října s tím, že výsledky se dozví příští rok na jaře. Nad akcí převzal záštitu hejtman Josef Suchánek.

„Soutěž EY Podnikatel roku Olomouckého kraje ukazuje, že v našem kraji máme schopné podnikatele, kteří se umí pružně přizpůsobit požadavkům trhu a zajistit lidem práci. Velmi mě těší zvyšující se počet regionálních firem, které se zaměřují na inovativní řešení a posilují tak své know-how. Věřím, že o sedmnáctý titul EY Podnikatele roku Olomouckého kraje bude usilovat co největší počet zájemců, kteří budou důstojnou reprezentací našeho regionu v celorepublikovém, ale i mezinárodním měřítku,“ uvedl Josef Suchánek, hejtman Olomouckého kraje.

Soutěž má v našem regionu dlouholetou tradici – letos proběhne už sedmnáctý ročník. Navíc se v Olomouckém kraji, oproti dalším regionům, hlásí každoročně nadprůměrný počet firem. Podnikatele může nominovat kdokoli prostřednictvím formuláře na www.podnikatelroku.cz.

„Vždycky jsem překvapen inspirativními příběhy přihlášených firem. Podnikatelé musí v poslední době čelit neočekávaným překážkám, a přesto se dokážou s těmito nástrahami vypořádat a být inspirací pro ostatní. Za to vše jim patří velký dík,“ uvedl Jan Šafařík, náměstek hejtmana Olomouckého kraje pro oblast regionálního rozvoje.

Loňskými vítězi v Olomouckém kraji se stali Jiří Nesvadbík a Ladislav Vrána, majitelé společnosti ŽALUZIE NEVA, která vyrobí týdně na 2 000 žaluzií, jež putují nejen do Česka, ale i do celé Evropy a na Blízký východ. Nezávislá porota ocenila mimo jiné také jejich přístup k udržitelnému podnikání, automatizaci výroby i nadstandardnímu servisu, který zákazníkům poskytují už přes 30 let.

Šikovní podnikatelé mohou opět usilovat o prestižní ocenění


Poslední změna 12. 09. 2022 14:02:32