Seminář „Mediální komunikace a základy lobbyingu“

29. 09. 2020

Zveme Vás na další seminář, tentokrát na téma Mediální komunikace a základy lobbyingu pod vedením Mgr. Kateřiny Jurigové, která má dlouholeté zkušenosti v oblasti komunikace s médii a public affairs. Součástí kurzu proto bude i krátký exkurz do pravidel lobbyingu a komunikace se zákonodárci.

Mgr. Jurigová působila v minulosti jako konzultant v PR agenturách, nejdříve v mezinárodní společnosti Hill and Knowlton, později v domácí agentuře QandA. Pracovala pro významné klienty z řady oborů, například ze zdravotnictví či financí. Působila také jako tisková mluvčí vládního poslaneckého klubu a několik let jako nezávislý mediální konzultant. V poslední době se vedle mediálního poradenství věnuje více také oblasti public affairs a komunikaci se státní správou. Je členkou Správní rady Asociace veřejně prospěšných organizací.

Pokud se chcete lépe orientovat ve světě médií, potřebujete lépe porozumět novinářské práci nebo se chcete zdokonalit v psaní tiskových zpráv, případně, když byste rádi zviditelnili svou organizaci, a nevíte, jak na to, přihlaste se.

Jedná se o bonusový seminář pro naše věrné účastníky. Při převisu zájmu budou tedy upřednostněni ti zájemci, kteří se pravidelně účastní našich seminářů. Děkujeme za pochopení.

Přihlášky prosím posílejte na email poradnanno@olkraj.cz nejpozději do čtvrtka 8. října 2020.

Těšíme se na Vás.

Pozvánka na seminář Mediální komunikace a základy lobbyingu


Poslední změna 29. 09. 2020 13:09:54