Mimořádné dotace 2016

Dotace z krajského rozpočtu jsou poskytovány v souladu s Programovým prohlášením Rady Olomouckého kraje a dalšími rozvojovými dokumenty Olomouckého kraje. Cílem poskytování dotací je rozvoj našeho kraje a uspokojování všestranných potřeb jeho obyvatel.

V roce 2016 jsou krajské dotační programy vyhlašovány na základě obecných vzorových dokumentů, které uvádíme v obecné části těchto stránek. Většina dotačních programů pro rok 2016 již byla vyhlášena. V průběžně aktualizovaném seznamu dotačních programů jsou uvedeny termíny vyhlašování dotačních programů, z nichž některé jsou dále členěny na dotační tituly. U každého dotačního programu je uvedena kontaktní osoba, na kterou se může žadatel obrátit se svým dotazem. Každý dotační program je zveřejněn nejméně 30 dnů před termínem spuštění sběru žádostí o dotaci z krajského rozpočtu, žadatel má tedy dostatek času nastudovat podmínky dotačních programů a seznámit se s technikou podávání žádostí.

V sekci Software602 Form Filler, manuály dotací, cvičná žádost o dotaci naleznete pokyny k otevření a vyplnění žádosti o dotaci, včetně odkazu na program Software602 Form Filler, který je nutný pro vyplnění žádosti. Dále příručku pro správné vyplnění žádosti a další technické informace. Až do termínu spuštění příjmu žádostí v konkrétních dotačních programech jsme pro vás navíc připravili cvičnou žádost o dotaci, na které si můžete vyzkoušet podání žádosti, a to bez obavy zápisu cvičných údajů do databáze žádostí.

Přehled individuálních programů a návratných finančních výpomocí:

 

Ukončený příjem žádostí

INDIVIDUÁLNÍ ŽÁDOST 2016

Program finanční návratné výpomoci pro rok 2016

 

 

 

 


Poslední změna 01. 11. 2016 07:50:42