Hejtmanský punč pomůže dětem

10. 12. 2022

Vánoce jsou časem dobrých skutků. Pokud se chcete připojit k těm, kteří rádi pomáhají, stavte se v úterý 13. prosince na punč s hejtmanem Olomouckého kraje Josefem Suchánkem. Prodávat ho bude na Horním náměstí v Olomouci a výtěžek z této dobročinné akce půjde na projekt Korunka pomáhá, který se zaměřuje na pomoc dětem.   

„Korunka podporuje hendikepované, nemocné či jinak znevýhodněné děti, ale například i seniory z našeho regionu. Výtěžek z prodeje punče zamíří na transparentní účet a všechny peníze, do poslední koruny, pomůžou lidem, kteří to opravdu potřebují,“ uvedl hejtman Suchánek.

Stánek s hejtmanským punčem najdete vedle stromečku pod vyhlídkou na Horním náměstí v Olomouci. K ochutnání bude mezi čtvrtou hodinou odpoledne a osmou hodinou večer. Horký vánoční nápoj může zahřát hned dvakrát – poprvé při popíjení a podruhé během rozdělování pomoci, která se z výtěžku zaplatí. Návdavkem k dobrému skutku mohou lidé prodiskutovat s hejtmanem aktuální témata v Olomouckém kraji – třeba návrh krajského rozpočtu na rok 2023, snižování dluhu kraje nebo to, jak chce hejtmanství vyřešit nakládání s komunálním odpadem, až začne platit připravovaný zákaz skládkování.  

„Zváni jsou všichni lidé s dobrým srdcem, kteří chtějí prožít pravou vánoční atmosféru a zároveň by rádi pomohli těm, kterým osud nebyl nakloněn,“ dodal hejtman Olomouckého kraje. 

Hejtmanský punč pomůže dětem


Poslední změna 15. 12. 2022 11:45:44