Vánoční nákupy hravě: Třetí ročník Dizajntrhu láká na více než stovku prodejců i tvořivý program

12. 11. 2018

Prodejní přehlídka DIZAJNTRH v Olomouci opět otevře sezonu kvalitním designem. Ve dnech 16. a 17. listopadu se do srdce Hané sjedou čeští a slovenští prodejci a nabídnou to nejlepší z módy, doplňků, knih, hraček, kosmetiky a dalšího. Po dvou ročnících na Pevnosti poznání se olomoucký DIZAJNTRH přesouvá do Uměleckého centra Univerzity Palackého a v nových prostorech nabídne více značek i novinky.  

Letos si vybere opravdu každý. Naše motto zní vánoční nákupy hravě a odkazujeme tím nejen k tomu, že u nás každý hravě a bez stresu nakoupí vánoční dárky, ale také k tomu, že součástí Dizajntrhu budou tvůrčí dílny s našimi designéry a program, který jsme nachystali speciálně pro naše malé návštěvníky,“ doplňuje zakladatelka akce Anna Jánská. Dětské koutky a odpočinkovou zónu doplní v sobotu také divadelní představení Narodil se skřítek! pro nejmenší a výroba dárků.

Z loňského ročníku zůstává pevné jádro prodejců, ke kterým letos přibyli další, takže celkem jejich počet stoupl více než o třetinu. Osvědčilo se také spojení s Academia Film Olomouc, i tentokrát se návštěvníci mohou těšit na promítání pod její taktovkou. Přispívá tomu také skutečnost, že jedním z témat posledního ročníku festivalu byla také věda v módě, a tak je možné uspořádat ozvěny této sekce a promítnout film The Next Black o budoucnosti a vývoji lidského odívání. „Kreativní designéři se snaží vnést do svých kolekcí potenciál originality v oblékání buď ve směru slow-fashion, nebo high-tech kousky mířícími za hranici každodennosti,“ nastiňuje obsah snímku Ivana Formanová, vedoucí Industry & Camp 4science.

Na DIZAJNTRHu tak budou moci návštěvníci bez problému strávit celý den. O občerstvení se postará nejen místní restaurace Konvikt, ale také stánky s kávou a jinými dobrotami od Jazz Fresh nebo Traffic Okno Coffee i veganští specialisté z Veganolu. Dizajntrh je bezbariérový. Vstupné 40 Kč, děti do 15 let zdarma.

Více na www.dizajntrh.cz.

Vánoční nákupy hravě: Třetí ročník Dizajntrhu láká na více než stovku prodejců i tvořivý program
Vánoční nákupy hravě: Třetí ročník Dizajntrhu láká na více než stovku prodejců i tvořivý program


Poslední změna 12. 11. 2018 13:12:38