Univerzita Palackého opět pátrá po podnikavých hlavách

04. 03. 2019

Už podesáté pomůže olomoucká univerzita začínajícím podnikatelům s rozjezdem jejich firmy. Vědeckotechnický park, který soutěž pořádá, navíc vítězi nabídne sedmdesát tisíc korun do startu podnikání a potenciál získání investice, kancelář na rok zdarma, k tomu nové kontakty, zkušenosti i zpětnou vazbu od mentorů.

Olomoucký kraj organizaci univerzitní soutěže Podnikavá hlava podporuje už několik let. Myslím si, že je důležité v mladých lidech probouzet podnikatelského ducha. Obohacuje to nejen místní komunitu, ale celý náš kraj,“ řekl náměstek hejtmana pro oblast strategického rozvoje Pavel Šoltys.

Zájemci se mohou do soutěže přihlásit do 30. dubna. Stačí se zaregistrovat na webových stránkách www.podnikavahlava.cz a sepsat podnikatelský záměr.

Odhodlání a tah na branku nechybí žádnému finalistovi naší soutěže. Jsem rád, že jako porotce mohu stát u zrodu nových projektů a těším se na nové podnikatelské plány, které do letošní soutěže začínající podnikatelé přihlásí,“ uvedl ředitel Vědeckotechnického parku UP Roman Jurečka.

Soutěžní klání potrvá do 30. května, kdy pořadatel slavnostně vyhlásí vítěze. Soutěžit se bude i ve speciální kategorii Podnikatel v sukni nebo Zdraví-pohyb-sport. Tři vybraní finalisté budou mít na podzim možnost prezentovat své nápady před stovkami účastníků olomoucké konference o podnikání UP Business Camp.

Podrobné informace o soutěži naleznete na webu www.podnikavahlava.cz nebo na Facebooku Soutěž Podnikavá hlava.

Univerzita Palackého opět pátrá po podnikavých hlavách
Univerzita Palackého opět pátrá po podnikavých hlavách


Poslední změna 04. 03. 2019 13:51:54