Seminář zvýšil informovanost žadatelů v Prioritní ose 3 – Vzdělávání a kvalifikace programu Interreg V-A Česká republika-Polsko

04. 03. 2019

Olomoucký kraj ve spolupráci s Opolským vojvodstvím a Centrem pro regionální rozvoj – Společným sekretariátem uspořádal dne 28. února 2019 na Městské úřadě v Glucholazech v Polsku seminář pro žadatele k aktuální výzvě v Prioritní ose 3 – Vzdělávání a kvalifikace. Zástupci Společného sekretariátu programu, Maršálkovského úřadu Opolského vojvodství a Krajského úřadu Olomouckého kraje představili účastníkům informace o Programu, aktuální výzvě, podání projektového záměru a projektové žádosti, kontrole přijatelnosti, přeshraniční spolupráci a přeshraničním dopadu. Součástí bylo také navázání partnerství a konzultace projektů s pracovníky Společného sekretariátu a Regionálních subjektů.

Seminář je aktivitou Projektu technické pomoci Olomouckého kraje v rámci Interreg V-A Česká republika – Polsko a je spolufinancován z Evropského fondu pro regionální rozvoj a státního rozpočtu ČR.

Bližší informace k programu Interreg V-A ČR – Polsko naleznete na www.cz-pl.eu nebo na oddělení regionálního rozvoje Krajského úřadu Olomouckého kraje.

 

Seminář zvýšil informovanost žadatelů v Prioritní ose 3 – Vzdělávání a kvalifikace programu Interreg V-A Česká republika-Polsko


Poslední změna 04. 03. 2019 16:58:03