Novinky programu Interreg – podzim 2020

23. 09. 2020

Publikace

Q&A: Simplified cost options in Interreg programmes

Otázky a odpovědi: Zjednodušené možnosti nákladů v programech Interreg

Cílem tohoto dokumentu je poskytnout odpovědi na nejčastěji kladené otázky týkající se ověřování a auditů možností zjednodušených nákladů.

Interreg 30 Years eBook

K příležitosti 30. výročí programu Interregu byla vydána e-publikace, která se zaměří na tři hlavní témata, která budou formulována na různých příležitostech. Věříme, že představují jádro toho, čím je Interreg a popisují hlavní problémy našich občanů.

Interreg tackling plastic litter

Projekty přeshraniční spolupráce zaměřené na plastové odpady a jejich vliv na mořské prostředí. Pozornost je věnována nahrazení plastů v průmyslových odvětvích a jejich recyklace.

 

Aktuality

The first users have tested the future Interreg monitoring system

První uživatelé testovali budoucí monitorovací systém Interregu

 

Online události

The European Green Deal and EU macro-regional strategies

European Green Deal je nová strategie růstu, jejímž cílem je přeměnit EU na spravedlivou a prosperující společnost s moderní, konkurenceschopnou ekonomikou účinně využívající zdroje. Jejím cílem je také chránit a posilovat přírodní kapitál EU a chránit zdraví a pohodu občanů před riziky a dopady na životní prostředí.

Cooperation and synergies in Central and South Eastern Europe area

Tato událost je věnována diskusím o spolupráci mezi programy ve střední a jihovýchodní Evropě, včetně příspěvků místním makroregionálním strategiím EUSDR, EUSAIR a EUSALP.

Interreg 30 years Project Slam

Představení projektů využívající techniky vyprávění ke sdílení výhod jejich práce pro občany. Šest z celkových 150 projektů se zúčastní finále. O finalistech se už můžete dozvědět a hodnotit
v soutěži Social Media na naší stránce na Facebooku . Hlasování je jednoduché, stačí hlasovat označením projektů pomocí Like“ (nebo jiných reakcí) u videí, která podporujete.


Poslední změna 23. 09. 2020 14:24:13