Kraj podpořil film o Mohelnicku

17. 01. 2018

Filmovou ochutnávku Mohelnicka si mohou lidé nově prohlédnout na internetu. Snímek, který láká na návštěvu malebného regionu, vznikl za finanční podpory Olomouckého kraje a některých místních firem.

„Film obsahuje vše, co u nás stojí za zmínku a čím je náš region zajímavý, tedy krásnou přírodu, historické památky, kulturní akce, významné rodáky i kulinářské speciality,“ láká k jeho zhlédnutí Adéla Klásová z MAS Mohelnicko. Prostor před kamerou dostalo všech čtrnáct obcí mikroregionu. „Už při loňském vyhlašování cen cestovního ruchu jsme slíbili, že propagaci našich měst i venkova podpoříme, protože některé lokality jsou na turistech závislé. Krajský příspěvek na film o Mohelnicku je dalším důkazem, že držíme slovo,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Dvacetiminutový snímek nabízí nejen klasické filmové záběry, ale i letecké pohledy z dronů. Fungovat má jako magnet na turisty a potěšit srdce patriotů. Film je ke zhlédnutí na webové adrese https://www.youtube.com/watch?v=j5M4u_pKqSM

Kraj podpořil film o Mohelnicku


Poslední změna 17. 01. 2018 09:54:30