Seminář pro žadatele: Inkluze Romů a posilování jejich postavení

Datum18. 09. 2020
Místo konáníKrajský úřad Olomouckého kraje
OrganizátorMinisterstvo financí, Úřad vlády ČR

Ministerstvo financí - Zprostředkovatel programu Lidská práva organizuje ve spolupráci s Úřadem vlády ČR Seminář pro žadatele týkající se výzev zaměřených na oblast Inkluze Romů a posilování jejich postavení.

Seminář se uskuteční v pátek 18. září 2020 na Krajském úřadě Olomouckého kraje (Jeremenkova 1191/40a, 779 00 Olomouc).

Cílem semináře bude představit obsahové zaměření obou vyhlášených výzev a způsob podávání žádostí o grant. Účastníci semináře budou také seznámeni se systémem pro podávání žádostí o grant IS CEDR.

Na seminář se lze registrovat zde nejpozději do nejpozději do pátku 11. září 2020.

Odkaz naleznete také na facebooku: zde.

V případě jakýchkoli dotazů je možné se obracet na email: Helena.Caslavska@mfcr.cz.

S ohledem na omezenou kapacitu akce, je zatím možné registrovat pouze 1 zástupce za instituci/organizaci (v případě zájmu o registraci více účastníků nás prosím informujte prostřednictvím poznámky v registračním formuláři a po uzavření registrace budete informováni, zda to je možné). Organizátor si zároveň vyhrazuje právo stanovit konečný seznam registrovaných účastníků.

Vítáni jsou všichni, kteří mají zájem o právě vyhlášené výzvy, jsou ideálně v pozici potenciálních žadatelů a chtějí se dozvědět více o podpoře v oblasti Inkluze Romů a posilování jejich postavení programu Lidská práva, který je financován z Norských fondů.

Seminář pro žadatele: Inkluze Romů a posilování jejich postavení


Poslední změna 01. 09. 2020 13:23:38