Aprílové divadlení

Datum05.-26. 04. 2020
Místo konáníKulturní dům Nadační, Velká Bystřice
OrganizátorOsvětová beseda Velká Bystřice

Osvětová beseda Velká Bystřice připravila divadelní přehlídku s názvem Aprílové divadlení:

5. dubna – Rošáda (hraje DS Frída: Martin Trnavský, Barbora Munzarová, Marika Procházková a Radim Novák). Laura žije se svým manželem Viktorem, ve šťastném vztahu, který se ale poslední dny se začíná chovat divně a jeho podivné chování se stále stupňuje. Lauře nezbývá nic jiného, než vymyslet šílený záchranný plán.

12. dubna – Velká zebra (hraje DS Kroměříž). Christian s každou ženou vydrží jen chvíli. Proto již dvakrát použil trik, kdy uzavře vysokou životní pojistku ve prospěch své manželky a předstírá, že se na rybách utopil. Osud mu však přichystá setkání se svými "vdovami" i novou snoubenkou.

19. dubna – Královny (hraje Smotaná hadice Křenovice). Lázeňský pokoj možná nevypadá jako vhodné místo pro komedii, ale opak je pravdou. Tři ženy, které se na něm sejdou, by se za normálních okolností nemohly nikdy setkat, nebýt havárie vodovodního potrubí, ke které dojde v jednom z lázeňských křídel. Královny jsou tragikomedií plnou upřímného humoru, ze kterého občas mrazí v zádech.

26. dubna – Past na myši (hraje Divadlo Stodola Jiříkovice). Děj se odehrává v nově otevřeném penzionu manželů Ralstonových, kam vedou stopy dávného zločinu. Rádio hlásí zhoršující se počasí. Do penzionu se sjíždějí první hosté. A někdo, inspirován brutální písní o třech slepých myšičkách, se chystá vraždit.

Doprovodný program:

12. dubna ve 14:00 hod. pohádka pro děti O sedmi ztracených tečkách
Divadlo Jepice Dobroslavice

26. dubna ve 14:00 hod. Kouzelné hrátky se zvířátky

Amadis Brno

Aprílové divadlení


Poslední změna 24. 02. 2020 12:39:36