4th BANDI OK DANCE OPEN a MISTROVSTVÍ EVROPY VE STANDARDNÍCH TANCÍCH

19. 05. 2017

Olomouc bude hostit jednu z nejvýznamnějších světových soutěží v oblasti tanečního sportu – Mistrovství Evropy ve standardních tancích v kategorii dospělých.  Prestižní taneční klání se uskuteční dne 19. května 2017 v Pavilonu A Výstaviště Flora Olomouc. Následující víkendové dny 20. - 21. května na toto mistrovství navazuje již tradiční 4. ročník mezinárodní taneční soutěže 4th Bandi OK Dance Open.  Mistrovství Evropy bylo do města Olomouce přiděleno Světovou taneční federací (World Dance Sport Federation) a to i díky tomu, že rok 2017 je Olomouc evropským městem sportu.

Na Mistrovství Evropy se sjede přibližně 60 nejlepších tanečních párů Evropy a první kola se budou konat v odpoledních hodinách od 15 hodin. Ve večerní části se představí finálové páry a předávání poháru novopečenému Mistru Evropy osobně přislíbila paní ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Mgr. Kateřina Valachová, Ph.D. Večerní část bude vysílána Českou televizí v přímém přenosu od 21 hodin na programu ČT4 Sport.

Následující den po Mistrovství navazují víkendové taneční soutěže a to jak mezinárodního charakteru, tak také národního v podobě taneční ligy. Taneční soutěže během celého víkendu budou probíhat v různých věkových a výkonnostních kategoriích od juniorů, přes mládež a dospělé až po seniorské taneční páry.

Záštitu nad oběma akcemi převzali hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk a primátor Statutárního města Olomouc doc. Mgr. Antonín Staněk, Ph.D.

Více informací k akci naleznete ZDE

Předprodej vstupenek na Mistrovství Evropy naleznete ZDE

Na víkendové taneční soutěže v rámci 4th Bandi OK Dance Open budou vstupenky k dispozici na místě v den konání akce.

plakat-me.jpg
plakat-ok.jpg


Poslední změna 19. 05. 2017 07:14:38