Seminář „Neverbální komunikace při řízení NNO“

02. 09. 2020

Po prázdninách se opět vracíme s nabídkou seminářů pro nestátní neziskové organizace. V září pro Vás budeme chystat seminář „Neverbální komunikace při řízení NNO“, který povede oblíbená lektorka Bc. Milada Šnajdrová.

Cílem tohoto semináře je seznámit vás se základy neverbální komunikace tak, abyste dokázali rozpoznat jednoduché signály těla a poznali, co si člověk opravdu myslí, a ověřili si, že mysl a řeč partnera jsou v souladu. A naučíte se naopak na sebe tělem neprozradit více než je nutné. Komunikujeme celým tělem, mnohdy nevědomě, a mimoslovní signály na nás prozradí daleko více než naše slova.

Vyzkoušíte si neverbální komunikaci v kontaktu s kolegy, podřízenými i podřízenými. Naučíte se mimoslovní signály, které předejdou konfliktům. Zjistíte, že je třeba vysílat vlastní signály ve shodě s vašimi postoji a naopak, že lze rozpoznat „lživé“ signály těla ostatních. Dozvíte se například, jaké místo k sezení si vybrat pro jednání, která gesta na jednání používat a která určitě ne, jakou barvu oblečení volit ke které příležitosti.

Semináře se uskuteční v termínu 21. až 23. září na tradičních místech v Olomouci, Šumperku a Přerově. Olomoucké semináře 24. a 25. září nebudeme otevírat, děkujeme za pochopení.

Přihlášky prosím posílejte na email poradnanno@olkraj.cz nejpozději do středy 16. září 2020.

Těšíme se na Vás.

Pozvánka na seminář Neverbální komunikace


Poslední změna 16. 09. 2020 09:11:14