11. zahradní slavnost

Datum28. 07. 2019
Místo konáníAreál ORNIS, Přerov
OrganizátorOrnitologická stanice (ORNIS) Muzea Komenského v Přerově
Nedělní odpoledne a podvečer 28. července bude letos už po jedenácté příležitostí pro vzájemné setkávání přátel, milovníků hudby a přírody na Zahradní slavnosti Ornitologické stanice (ORNIS) Muzea Komenského v Přerově.

I letos bude v zahradě ORNIS připravené ohniště k posezení či opékání špekáčků, nezbytné občerstvení, výborná káva a ve žhavém horku si návštěvníci užijí vlahý vzduch nad místním jezírkem z loďky ovládané zkušenými kormidelníky.
 
Zahradní slavnost pořádaná k podpoře záchranné stanice  je rovněž příležitostí k představení každoroční sezónní výstavy ORNIS. Letošní výstava s příznačným názvem Dravci, sokoli a sovy přiblíží návštěvníkům svět zástupců ptačí říše. Během odpoledne si budete moct výstavu projít a užít jen tak sami nebo s odborným výkladem kurátora v rámci komentované prohlídky.
 
Zahradní slavnost doplní divadlo pod širým nebem, které jistě potěší děti i dospělé. Letos k nám přijede divadelní společnost Koňmo a na vlastní uši vyslechneme Vyprávění starého vlka.
 
Závěr dne bude patřit kapele Zuby Nehty.  Po hudbě plné energie, ale také vzpomínky na pana Romka Hanzlíka, si budete moct v zahradě jen tak posedět a nechat doznít celý ten letní den.
11. zahradní slavnost


Poslední změna 08. 07. 2019 16:19:19